Inloggen / aanmelden als verhuurder

Algemene voorwaarden voor het gebruik van VVVSpanje.nl

Als gebruiker van de boekingsmodule houdt u zich aan de volgende regels en voorwaarden:

• Op de website VVVSpanje.nl verstrekken eigenaren van accommodaties in Spanje informatie waarmee de bezoeker een accommodatie kan kiezen en de accommodatie direct kan boeken bij de eigenaar.
  • Daar er geen commissie wordt berekend, dient de vermelde prijs altijd het voordeligste tarief te zijn.
  • De eigenaar is verantwoordelijk voor alle informatie over zijn woning en heeft deze zelf geplaatst op deze website.
  • VVVSpanje.nl verzorgt deze website en software en de marketing hiervan.
  • VVSpanje.nl is geen partij bij overeenkomsten tussen huurder en verhuurder en heeft geen bemoeienis met (of kennis van) de eventuele verhuurtransactie en betaling, zoals die al dan niet tot stand komt tussen huurder en verhuurder.
  • VVVSpanje.nl biedt uitsluitend een zeer effectief advertentiemedium, een reserverings- en administratiesysteem, aan de eigenaar van een accommodatie in Spanje, waardoor deze zijn accommodatie optimaal kan presenteren en in contact kan komen met geïnteresseerde huurders.
  • Als gebruiker van de module bent u akkoord gegaan met de voorwaarden van de leverancier van de module, zijnde UwBoeking.com

Verhuurder

• Verhuurder verplicht zich te gedragen als professionele en goede verhuurder.
  • Verhuurder dient er voor te zorgen dat zijn informatie correct, actueel en overeenkomstig de werkelijkheid is. Als er sprake is van een misleiding van het aanbod, dan is dat in strijd met de Spaanse wet en strafbaar.
  • Indien een verhuurder volgens VVVSpanje.nl niet aan deze voorwaarden voldoet, kan VVVSpanje.nl zich het recht voorbehouden om de accommodatie tijdelijk van de website te verwijderen om teleurstellingen van huurders te voorkomen.
  • Als de verhuurder in gebreke blijft, kan de accommodatie definitief van VVVSpanje.nl verwijderd worden.

Aansprakelijkheid

• VVVSpanje.nl besteedt grote zorg en aandacht aan de infrastructuur van deze website. VVVSpanje.nl aanvaardt of accepteert geen aansprakelijkheid voor mogelijk uitvallen van functies of het verlies van gegevens. Verhuurders dienen zelf hun gegevens te bewaren en regelmatig op juistheid en actualiteit te controleren.
  • De website VVVSpanje.nl wordt gevuld met gegevens die door de verhuurders zelf worden ingebracht. VVVSpanje.nl kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud ervan. Eventuele klachten dient gedupeerde/huurder zelf te melden en op te lossen met de verhuurder. VVVSpanje.nl is hierin geen partij en vergoedt nimmer enige geleden schade aan gedupeerde/huurder of verhuurders.
  • Bij gebleken misbruik van de diensten/bemerkingen van VVVSpanje.nl, zoals bijvoorbeeld onjuistheid van vermelde informatie door verhuurder, zal VVVSpanje.nl de gegevens van de desbetreffende verhuurder van de website verwijderen.
  • De bemiddeling van VVVSpanje.nl blijft beperkt tot het bijeen brengen van vraag en aanbod op het gebied van verhuur van accommodaties in Spanje. De daaruit voortvloeiende transacties worden rechtstreeks tussen verhuurder en huurder afgesloten.
  • VVVSpanje.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de financiële en fiscale consequenties van deze transacties.
  • VVVSpanje.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schades die zijn toegebracht/voortgekomen door andere partijen.
  • VVVSpanje.nl behoudt zich het recht voor om accommodatie(s) te allen tijden van de site te kunnen halen, indien het niet overeenstemt met de formule van VVVSpanje.nl.
  • VVVSpanje.nl behoudt zich het recht voor om overeenkomsten per direct eenzijdig op te zeggen wegens het niet naleven van de geldende regels en verordeningen.
  • Alle teksten en andere uitingen op deze website (ook teksten van verhuurders) vallen onder het auteursrecht. Verhuurder en bezoeker mag geen teksten of andere uitingen gebruiken zonder toestemming van de eigenaar.

>>> Gratis account <<<