Inloggen / aanmelden als verhuurder

Over ons

Minder kosten voor huur én verhuur

Zelf eigenaar van (en bemiddelaar voor) vakantiehuizen en –appartementen in zowel binnen- als buitenland, heb ik in de afgelopen vijfentwintig jaar vele duizenden euro’s uitgegeven aan abonnementen, advertenties en commissies. Er zijn vele organisaties bereid om tegen betaling je accommodatie bij hen ‘in de etalage’ (lees ‘op de website’) te tonen. 
Eenmaal een geïnteresseerde aangetrokken, mag je alsnog alle communicatie en volledige afwikkeling zelf doen
Voor het ‘doorgeven’ van de potentiële gast betaal je veelal naast je abonnementsgeld ook nog eens provisies oplopend tot wel 30%. Wat doe je om toch iets over te houden? Precies; bij die aanbieder verhoog je gewoon je prijs. Maar prijs je nu niet jezelf uit de markt? In eerste instantie wilde je toch je gasten een zo scherp mogelijk aanbod doen? Het allerbeste bieden voor de laagste prijs?

Te weinig reserveringen?

Gewoon meer adverteren, nog meer aanbieders, nog meer abonnementen (en nog meer kosten). En vooral … nog meer werk. Teksten opstellen, mail beantwoorden, kosten berekenen, facturen maken, kalenders bijhouden, administratie doen, tussenpersonen en beheerders mailen…

Voor je het weet ben je als verhuurder 24/7 met je verhuur bezig en lopen de kosten steeds verder op.
Dat moet toch anders kunnen?

Meer boekingen in minder tijd?

Automatiseren, exposure en marketing, waren de toverwoorden.
Ik ging op zoek naar een goed boekingsprogramma. In begrijpelijk taal, tegen niet weer hoge kosten a.u.b. Die vond ik bij UwBoeking.com: Een reserveringssysteem met een complete administratieve afhandeling van reserveringen en marketing voor zowel camping, vakantiepark, vakantiehuis, Bed & Breakfast, hotel of andere accommodaties.

Gratis

De samenwerking met het team van UwBoeking.com resulteerde in een nog beter systeem: het beste en meest complete reserveringssysteem dat er in de Nederlandse taal te krijgen is. En ook nog eens zonder abonnementskosten.

Het boekingssysteem biedt zowel huurder als verhuurder vele voordelen, waardoor huren en verhuren voor beiden voordeliger wordt. Een win-win situatie voor de gebruikers.

Alle accommodaties in Spanje die gebruik maken van de boekingsmodule worden ook nog eens GRATIS geplaatst op de website van VVVSpanje.nl

Wij staan voor u klaar

Met de professionele ondersteuning van het team van UwBoeking.com staat het team van VVVSpanje.nl klaar om zowel huurders als verhuurders van accommodaties in Spanje bij elkaar te brengen.
Door onze eigen ervaring in de verhuur begrijpen we uw problemen en  kunnen we u helpen.

Enne...we spreken gewoon Nederlands.

A su servicio,

Ed Pach
GM VVVSpanje.nl

 Kies uw favoriete vakantieaccommodatie  of  Info gratis boekingsmodule