Inloggen / aanmelden als verhuurder

Voor verhuurders die commissievrij willen verhuren

Hoe wordt uw accommodatie gevonden?
Hoeveel bedragen uw kosten voor bemiddelaars en advertenties?
Hoeveel tijd bent u daaraan kwijt?

Als gebruiker van het professionele boekings en reserveringssysteem wordt uw accommodatie gratis gepresenteerd op de website van VVVSpanje.nl
Daarnaast kunt u kiezen voor weergave op tientallen websites uit ons pakket.
U bent hierdoor beter vindbaar en meer zichtbaar. Zo stellen wij u in de gelegenheid om wereldwijd in contact te komen met potentiële huurders. 

Bespaar tijd en geld

Het allerbeste en meest complete professionele Nederlandstalige boekings- en reserveringssysteem staat tot uw beschikking.

Het boekings- en reserveringssysteem handelt de hele facturering en betaling van A tot Z voor u af. Daardoor zijn er kortere lijnen, is er meer automatisering, meer duidelijkheid, grotere betrouwbaarheid en zijn er minder inspanningen.
De huurovereenkomst is uitsluitend tussen u en de huurder.

U kunt gebruik maken van onze iCal-koppeling om al uw reserveringen, planborden en beschikbaarheidskalenders te synchroniseren met alle bekende aanbieders. Het gebruik van de Channel Manager zorgt ervoor dat al uw teksten en bedragen op alle aangesloten portals in één keer aangepast worden. Hiermee voorkomt u vele uren werk, dubbele boekingen en ontevreden potentiële huurders en gasten.

Wij staan voor u klaar om u te assisteren bij het implementeren van het boekingssysteem. Zowel per telefoon, email of ter plaatse. En gewoon in het Nederlands.

Gratis

Als gebruiker van het boekingssysteem is een vermelding op de website van VVVSpanje.nl geheel gratis. 

 Info voor verhuurders <